Hostel/huttentochten, kampeertrektochten en dagtochten, van lichte tot zware wandelreizen. Unieke groepsreizen voor 25 t/m 40-jarigen door heel Europa. Blijf op de hoogte van onze nieuwe reizen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

19-07 t/m 29-07-2019

Ga mee op huttentrektocht door de Italiaanse Dolomieten langs hoogtepunten als de Drei Zinnen en Lago di Braies. We ‘hoppen’ over verschillende hoog gelegen wandelpaden, de Alta Via’s. We wandelen door afwisselend terrein, overnachten in vrij luxe hutten en kunnen ons hart ophalen aan de Italiaanse keuken.

Skåneleden

Zweden

27-07 t/m 04-08-2019

Ervaar het Zweedse buitenleven in Skåne! We maken een trekking door afgelegen gebied. Onderweg nemen we een duik in een van de vele meren. We overnachten bij eenvoudige shelters midden in de natuur. Daar maken we een kampvuur en genieten we van de lange Zweedse avonden!

Beara Way

Ierland

09-08 t/m 18-08-2019

De Beara Way loopt over het schiereiland Beara, langs de Beara Peninsula. Tijdens de tocht ervaar je het typisch Ierse gevoel: desolaat veenland, indrukwekkende kustlijnen, schapen, schapenboeren, enorme gastvrijheid, pubfood en Guinness. Langs de route liggen meerdere plaatsjes: Piepkleine farming towns, maar ook een vissersdorp en een voormalig kopermijndorp.

16-08 t/m 25-08-2019

Hoog in de Oostenrijkse bergen, in Nationaal Park Hohe Tauern, maken we een afwisselende wandeltrektocht door ruige en ongerepte natuur. De Grossglockner torent boven ons uit en zorgt voor prachtige uitzichten. 's Avonds doen we ons in berghutten te goed aan “Bergsteigeressen”. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Tour de Monviso

Italië

30-08 t/m 08-09-2019

Lekker nazomeren in de Alpen? We verlaten de bewoonde wereld en wandelen van hut naar hut onder toeziend oog van de markante Monviso in de Italiaanse regio Piemonte. Deze reis staat voor ruig terrein, mooie natuur en lekker eten in Italiaanse hutten (halfpension inclusief!).

Via Dinarica

Bosnië en Herzegovina

13-09 t/m 22-09-2019

Tijd voor avontuur in de nazomer! We volgen de Via Dinarica langs kleine (berg)hutten en pensions. Wandel mee door drie berggebieden op steenworp afstand van Sarajevo, elk met hun eigen karakter: Čvrnisca met prachtige uitzichten, Prenj met puntige rotspieken en bizarre karstformaties en tot slot Bjelašnica met haar uitgestrekte bergweiden.

Lumineus Luberon

Frankrijk

12-10 t/m 20-10-2019

Ga je mee nazomeren in Luberon? Via beboste heuvels struinen we op deze trektocht langs golvende wijn- en boomgaarden. De velden krijgen al mooie herfstkleuren, maar de temperaturen zijn nog heerlijk. Onderweg hebben we tijd voor een verkenning van prachtige okerkleurige vestingdorpjes of een terrasje met een glaasje lokale wijn.

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van reizen die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Salzburger Almenweg

Oostenrijk

24-08 t/m 02-09-2018

In het Salzburgerland zijn de toppen in vergelijking met andere delen van de Alpen relatief laag. Hierdoor was het mogelijk om een mooie huttentocht te wandelen zonder al te veel hoogtemeters te moeten maken. Laat je in dit fotoverslag meenemen op deze zomerse reis naar het deels besneeuwde Oostenrijkse Salzburgerland.

Lente in de Lakes

Groot-Brittannië

22-04 t/m 22-04-2017

Dit reisverslag neemt je mee naar het mooiste gebied van Engeland: het Lake District! Wandelen over de ruige groene heuveltoppen en langs de vele kristalheldere meren waar het gebied zijn naam aan dankt. Bekijk de video en lees het verslag.

30-09 t/m 09-10-2016

Een nazomertocht met een mediterraans tintje, aangename temperaturen en overnachtingen in witte Moorse dorpjes aan de voet van de Sierra Nevada.

Huttensfeer

Italië

02-09 t/m 11-09-2016

Dit fotoverslag geeft een creatieve sfeer impressie weer van Italiaanse berghutten. Het idee kwam van reisbegeleider Chris en deelneemster Janneke Stoffelen ging de uitdaging aan. De foto's zijn gemaakt tijdens de zomerse huttentocht Alta Via dell’Adamello door de Dolomieten.

23-04 t/m 02-05-2016

Corsica is de perfecte zonnige voorjaarsbestemming! Aan de kust staat alles volop in bloei, terwijl hoog daarboven de onbereikbare toppen nog flink besneeuwd zijn. Op de route Mare e Monti zie je het eiland op haar mooist.

31-07 t/m 09-08-2015

Tijdens deze reis bewandelden we de eerste etappes van de prachtige Grande Traversata delle Alpi (GTA) in Italiaans Noord‐Piemonte. Een tocht door het land van Walser met frisse bergmeren en schitterende panorama’s op hoge Alpen‐toppen zoals de Weissmies. Rianne Jansen schreef er een verslag over.