Hostel/huttentochten, kampeertrektochten en dagtochten, van lichte tot zware wandelreizen. Unieke groepsreizen voor 25 t/m 40-jarigen door heel Europa. Blijf op de hoogte van onze nieuwe reizen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Karnische Höhenweg

Italië & Oostenrijk

13-07 t/m 22-07-2018

Wandel mee over de Karnische Höhenweg, de Vredesweg, over de markante bergkam die de grens markeert tussen Oostenrijk en Italië. Veel toppen en passen, prachtige vergezichten en een afwisselende omgeving karakteriseren deze tocht. Een reis met gezellige Oostenrijkse berghutten, natuurschoon en restanten van de frontlinie van de eerste wereldoorlog.

Tour de Monte Rosa

Zwitserland & Italië

21-07 t/m 29-07-2018

Met uitzicht op gletsjers en pieken van meer dan 4000 meter hoog is de Tour de Monte Rosa één van de meest indrukwekkende en meest uitdagende wandelpaden van Europa. Tijdens deze huttentrektocht in de Zwitserse en Italiaanse Alpen maak je flink wat hoogtemeters.

Geheim van de Pyreneeën

Frankrijk, Spanje

27-07 t/m 05-08-2018

In het hart van de zomer maken we een bijzondere wildkampeertrektocht in een streek die behoort tot een van de meest ondergewaardeerde van de Pyreneeën, de Valles Occidentales. Een moeilijk te doorgronden maar adembenemend mooi en uiterst gevarieerd gebied. Ga jij met ons mee op ontdekkingstocht?

04-08 t/m 12-08-2018

De Brecon Beacons laten Wales zien in al haar verscheidenheid. We wandelen langs uitstrekte velden, beekjes, bos en beklimmen een aantal bescheiden bergtoppen. Onderweg mooie uitzichten, watervallen en gezellige pub's. En tot slot een cultureel festival in Cardiff. Hou jij ook zo van afwisseling?

11-08 t/m 19-08-2018

Ben je op zoek naar een vakantie in de Alpen met prachtige vergezichten, maar zonder zware rugtas? Dan is onze standplaats kampeerreis naar de ongerepte Queyras wellicht iets voor jou! We kamperen op een camping en maken dagtochten over de Tour du Queyras en de omliggende toppen.

Archipel boven de poolcirkel

Lofoten, Noorwegen

17-08 t/m 26-08-2018

Door het bijzondere poollicht en het ruige landschap op de Noorse Lofoten, waan je je in de wereld van sagen en legendes. Tijdens deze wildkampeerreis trotseren we de steile hellingen van fjorden, over grotendeels ongemarkeerde paden. We kamperen op schitterende, verlaten zandstranden en bij mooie bergmeren omgeven door ruige bergtoppen.

Salzburger Almenweg

Oostenrijk

24-08 t/m 02-09-2018

Houd je van de bergen maar ben je geen echte klimgeit? Nergens in Oostenrijk zijn er zoveel alpenweides te vinden als in het Salzburgerland. Tijdens onze huttentocht genieten we van de kleurrijke ‘almen’ en bossen.

Orobische Alpen

Italië

31-08 t/m 09-09-2018

Wil jij ook aan het eind van de zomer het mooie weer meepakken in de prachtige Italiaanse Alpen? We lopen een afwisselende huttentocht langs bergmeren, door bossen en genieten van indrukwekkende vergezichten. We overnachten in Italiaanse berghutten met heerlijke koffie, goede maaltijden en lekkere wijn voor de liefhebbers.

03-10 t/m 07-10-2018

Ga dit najaar er even heerlijk tussenuit en geniet van de intense herfstkleuren van de Noord-Vogezen! Hele loofbossen voor onszelf, afgewisseld door vakwerkhuisjes en goede wijn in knusse dorpjes. Op roze zandsteenrotsen staan verweerde kasteelmuren en in het dal zie je schotse hooglanders en wilde kersenbomen langs oevers van beken.

12-10 t/m 21-10-2018

Spring gaat op ontdekking in een nieuw gebied in Spanje! Natuurpark Sierra de Guara, in de uitlopers van de Pyreneeën, staat bekend om zijn spectaculaire kloven en heeft geweldige wandelmogelijkheden. Het is ook het leefgebied van de lammergier, arend en bergkat. Genoeg reden dus voor een avontuur in de Sierra de Guara!

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van reizen die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Lente in de Lakes

Groot-Brittannië

22-04 t/m 22-04-2017

Dit reisverslag neemt je mee naar het mooiste gebied van Engeland: het Lake District! Wandelen over de ruige groene heuveltoppen en langs de vele kristalheldere meren waar het gebied zijn naam aan dankt. Bekijk de video en lees het verslag.

30-09 t/m 09-10-2016

Een nazomertocht met een mediterraans tintje, aangename temperaturen en overnachtingen in witte Moorse dorpjes aan de voet van de Sierra Nevada.

Huttensfeer

Italië

02-09 t/m 11-09-2016

Dit fotoverslag geeft een creatieve sfeer impressie weer van Italiaanse berghutten. Het idee kwam van reisbegeleider Chris en deelneemster Janneke Stoffelen ging de uitdaging aan. De foto's zijn gemaakt tijdens de zomerse huttentocht Alta Via dell’Adamello door de Dolomieten.

23-04 t/m 02-05-2016

Corsica is de perfecte zonnige voorjaarsbestemming! Aan de kust staat alles volop in bloei, terwijl hoog daarboven de onbereikbare toppen nog flink besneeuwd zijn. Op de route Mare e Monti zie je het eiland op haar mooist.

31-07 t/m 09-08-2015

Tijdens deze reis bewandelden we de eerste etappes van de prachtige Grande Traversata delle Alpi (GTA) in Italiaans Noord‐Piemonte. Een tocht door het land van Walser met frisse bergmeren en schitterende panorama’s op hoge Alpen‐toppen zoals de Weissmies. Rianne Jansen schreef er een verslag over.