Reisbegeleiders

Elke Spring-reis is uniek: elk jaar hebben we nieuwe bestemmingen. Dit betekent dat er een veel voorbereidingswerk aan een reis verbonden is en bovendien dat er onderweg ook geïmproviseerd moet worden. Daarom wordt een Spring-reis begeleid door een team van twee reisbegeleiders. 

Er gaan altijd twee reisbegeleiders meeTwee weten meer dan één en kunnen bovendien de taken verdelen. Op deze manier kan een Spring reisbegeleider, als alles op rolletjes loopt, zelf ook genieten van de vakantie. Een Spring reisbegeleider is net als jij tussen 25 en 40 jaar oud. Onze reisbegeleiders hebben een passie voor wandelen, in de heuvels en bergen en steken graag de handen uit de mouwen. Het zijn sociale en actieve mensen die graag met jou een mooie reis maken. Het zijn ervaren wandelaars maar gebruiken ook graag jouw hulp om de weg te vinden in een onbekend gebied. Ze vinden het geweldig om samen met een groep een reis tot een succes te maken.

Een Spring reisbegeleider doet dit uit enthousiasme, als vrijwilliger in zijn of haar vrije tijd. Spring hanteert een grondige selectieprocedure en biedt gedreven en ervaren wandelaars een gedegen en intensieve opleiding tot Spring reisbegeleider waarin ze leren sturen op veiligheid en vakantieplezier.