Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 25 t/m 40 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Back to basics op de Veluwe

Gelderland

09-06 t/m 10-06-2018

Dit weekend gaan we 'back to basics'. We lopen tochten door prachtige natuur, worden wijzer tijdens een workshop over enkele basisprincipes van bushcraft, koken op houtvuur en slapen in een zelfgemaakt onderkomen. Zo beleef je de natuur optimaal!

Eilandhoppen op de Wadden

Friesland en Noord-Holland

06-07 t/m 08-07-2018

Zon, zee en strand zijn typisch zomers! Sommigen beleven dit liggend op hun handdoek op het strand, anderen kiezen voor meer actie. Wij gaan drie dagen wandelen, kamperen en afkoelen in de zee. Gecombineerd met een bijzondere overtocht van Vlieland naar Texel…

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Winters Walcheren

Zeeland

13-01 t/m 14-01-2018

In dit Zeeuwse winterweekend wandelden we Walcheren bijna rond! We waaiden uit op het strand, keken uit over zee en eiland en beklommen hoge duinruggen en dijken. Dineren en slapen deden we in een echt kasteel. Wegens grote interesse heeft Spring dit weekend met twee groepen uitgevoerd. Keri schreef er een verslag over.

Kanoën in de Biesbosch

Noord-Brabant & Zuid-Holland

26-08 t/m 27-08-2017

Kanoën over kronkelende kreken en langs rietvelden op zoek naar een glimp van de bever en de visarend. Al peddelend kwamen we in nationaal park De Biesbosch helemaal tot rust.

Grensweekend

Limburg

08-10 t/m 09-10-2016

Een Spring wandelweekend vanuit Swalmen via het grenspark Maas-Swalm-Nette naar een jeugdherberg net over de grens in Duitsland. Op zondag liepen we terug via nationaal park De Meinweg richting Roermond. Het was een herfstweekend met prachtig weer en een erg gezellige groep.