Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 25 t/m 40 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Gezelligheid rond Maastricht

Limburg

04-12 t/m 05-12-2021

Klinkt een bezoekje aan de sauna na een winterse wandeling door de Limburgse heuvels jou als muziek in de oren? Ga dan mee wandelen rond het gezellige Maastricht en overnacht in ‘het beste uitzonderlijke hostel ter wereld van 2021’!

Winterkampeertocht op de Veluwe

Gelderland

22-01 t/m 23-01-2022

Ga mee winterkamperen met Spring. Geniet van de extra rust in de natuur en het heerlijke winterkamperen. We lopen een uitdagende tocht met afstanden van meer dan 20 kilometer per dag over het prachtige Maarten van Rossumpad.

Winter wadloop weekend

Friesland (Schiermonnikoog)

11-02 t/m 13-02-2022

Ook in de winter kan je in Nederland wadlopen en dat gaan we ontdekken! In een lang weekend op Schiermonnikoog neemt een gids ons mee over het wad en verkennen we het waddeneiland. Dit alles vanuit onze groepsaccommodatie als comfortabele uitvalsbasis.

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Utrechtse Veenweides

Utrecht

22-08 t/m 22-08-2020

De eerste Spring activiteit na het stilleggen van de wandel activiteiten sinds de uitbraak van het coronavirus en meteen volgeboekt! Superfijn om toch een activiteit te kunnen organiseren waarbij de Spring uitgangspunten niet hoefden te worden vergeten, ondanks de korte duur en de 1,5 meter maatregelen.

Back to basics op de Veluwe

Gelderland

09-06 t/m 10-06-2018

Dit weekend gingen we 'back to basics'. We liepen door prachtige natuur, werden wijzer tijdens een workshop over enkele basisprincipes van bushcraft, kookten op houtvuur en sliepen in een zelfgemaakt onderkomen of direct onder de sterren! Nieuwsuur was mee om dit alles te filmen voor hun serie over duurzaam reizen.

Winters Walcheren

Zeeland

13-01 t/m 14-01-2018

In dit Zeeuwse winterweekend wandelden we Walcheren bijna rond! We waaiden uit op het strand, keken uit over zee en eiland en beklommen hoge duinruggen en dijken. Dineren en slapen deden we in een echt kasteel. Wegens grote interesse heeft Spring dit weekend met twee groepen uitgevoerd. Keri schreef er een verslag over.

Kanoën in de Biesbosch

Noord-Brabant & Zuid-Holland

26-08 t/m 27-08-2017

Kanoën over kronkelende kreken en langs rietvelden op zoek naar een glimp van de bever en de visarend. Al peddelend kwamen we in nationaal park De Biesbosch helemaal tot rust.

Grensweekend

Limburg

08-10 t/m 09-10-2016

Een Spring wandelweekend vanuit Swalmen via het grenspark Maas-Swalm-Nette naar een jeugdherberg net over de grens in Duitsland. Op zondag liepen we terug via nationaal park De Meinweg richting Roermond. Het was een herfstweekend met prachtig weer en een erg gezellige groep.