Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 25 t/m 40 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Uitwaaien aan zee

Noord- en Zuid-Holland

04-11 t/m 05-11-2017

Heb jij zin in een stevige afsluiting van het wandelseizoen? We verkennen de kust tussen Zandvoort en Katwijk. ’s Avonds laten we ons verwennen met een driegangendiner in een warm hostel, zet de chocomel maar vast klaar!

Winterwandeling op Walcheren

Zeeland

13-01 t/m 14-01-2018

Kom mee op dit Zeeuwse winterweekend en wandel Walcheren bijna rond! We waaien uit op het strand, kijken uit over zee en eiland en beklimmen hoge duinruggen en dijken. We dineren en slapen als vorsten en vorstinnen in een echt kasteel.

Ontdek het veelzijdige Drenthepad

Drenthe

03-02 t/m 04-02-2018

Krakende sneeuw onder je voeten en een dapper zonnetje in de lucht! Dit weekend maken we een tweedaagse wandeling door Drenthe. We wandelen van Ruinen naar Diever. Onderweg laten we ons verrassen door hoogveen, heide, coulisselandschap en bos. We overnachten in het Hunehuis op de Havelterberg.

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Grensweekend

Limburg

08-10 t/m 09-10-2016

Een Spring wandelweekend vanuit Swalmen via het grenspark Maas-Swalm-Nette naar een jeugdherberg net over de grens in Duitsland. Op zondag liepen we terug via nationaal park De Meinweg richting Roermond. Het was een herfstweekend met prachtig weer en een erg gezellige groep.

Kanoën in de Biesbosch

Noord-Brabant & Zuid-Holland

26-08 t/m 27-08-2017

Kanoën over kronkelende kreken en langs rietvelden op zoek naar een glimp van de bever en de visarend. Al peddelend kwamen we in nationaal park De Biesbosch helemaal tot rust.

Vechtdalpad

Overijssel

02-05 t/m 03-05-2015

Een weekendje op vakantie in Nederland met kampvuur, een terrasje en zo nu en dan zonneschijn. Begin mei genoot een groep wandelaars van de natuur rondom het Vechtdal. Een verslag geschreven door Nico van Belle.