Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 25 t/m 40 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Langlaufen in de Bedafse Bergen

Noord-Brabant 

09-12 t/m 11-12-2022

De winter is begonnen, want we gaan langlaufen! Gewoon in Nederland krijgen we les op het zand van de Bedafse Bergen. Zondag maken we een mooie wandeling in de Maashorst en het Herperduin, een uniek oergebied met bossen en stuifduinen. Ga je mee naar buiten?

Nieuwjaar met pannenkoeken

Utrecht 

07-01 t/m 07-01-2023

Een goede start van het nieuwe jaar, lekker meteen het bos in voor een fijne wandeling. We trappen 2023 af met een dagwandeling in de buurt van Bilthoven, door het Ridderoordse bos. We lunchen met pannenkoeken!

Spelletjeswandelweekend

Overijssel 

11-02 t/m 12-02-2023

De dagen zijn kort en guur: hoogste tijd dus voor een spelletjeswandelweekend! Stop je favoriete (bord)spellen in je rugzak en ga mee naar Twente voor een combinatie van lekker buiten wandelen en knus binnen opwarmen met spelletjes in natuurvriendenhuis Krikkenhaar!

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Utrechtse Veenweides

Utrecht 

22-08 t/m 22-08-2020

De eerste Spring activiteit na het stilleggen van de wandel activiteiten sinds de uitbraak van het coronavirus en meteen volgeboekt! Superfijn om toch een activiteit te kunnen organiseren waarbij de Spring uitgangspunten niet hoefden te worden vergeten, ondanks de korte duur en de 1,5 meter maatregelen.

Back to basics op de Veluwe

Gelderland 

09-06 t/m 10-06-2018

Dit weekend gingen we 'back to basics'. We liepen door prachtige natuur, werden wijzer tijdens een workshop over enkele basisprincipes van bushcraft, kookten op houtvuur en sliepen in een zelfgemaakt onderkomen of direct onder de sterren! Nieuwsuur was mee om dit alles te filmen voor hun serie over duurzaam reizen.

Winters Walcheren

Zeeland 

13-01 t/m 14-01-2018

In dit Zeeuwse winterweekend wandelden we Walcheren bijna rond! We waaiden uit op het strand, keken uit over zee en eiland en beklommen hoge duinruggen en dijken. Dineren en slapen deden we in een echt kasteel. Wegens grote interesse heeft Spring dit weekend met twee groepen uitgevoerd. Keri schreef er een verslag over.

Grensweekend

Limburg 

08-10 t/m 09-10-2016

Een Spring wandelweekend vanuit Swalmen via het grenspark Maas-Swalm-Nette naar een jeugdherberg net over de grens in Duitsland. Op zondag liepen we terug via nationaal park De Meinweg richting Roermond. Het was een herfstweekend met prachtig weer en een erg gezellige groep.