Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 25 t/m 40 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De wilde Veluwe

Gelderland

21-10 t/m 23-10-2022

Beleef dit weekend de herfst op de Veluwe waarbij we op zoek gaan naar zijn wilde bewoners. We kamperen in de omgeving van radio Kootwijk en de schaapskooi van Hoog Buurloo. Op zaterdagochtend gaan we vroeg op pad met een natuurgids, en ’s avonds maken we een vuurtje op de camping.

Wei, zand en bos

Utrecht

12-11 t/m 13-11-2022

Een afwisselend herfstweekend in het hart van Nederland: met Spring gaan we om Soest heen wandelen. We treffen hierbij oneindige vergezichten in de polder, het woeste zand van de Soester Duinen en de herfstige sfeer in de Baarnse bossen. Ga je mee?

Langlaufen in de Bedafse Bergen

Noord-Brabant

09-12 t/m 11-12-2022

De winter is begonnen, want we gaan langlaufen! Gewoon in Nederland krijgen we les op het zand van de Bedafse Bergen. Zondag maken we een mooie wandeling in de Maashorst en het Herperduin, een uniek oergebied met bossen en stuifduinen. Ga je mee naar buiten?

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Utrechtse Veenweides

Utrecht

22-08 t/m 22-08-2020

De eerste Spring activiteit na het stilleggen van de wandel activiteiten sinds de uitbraak van het coronavirus en meteen volgeboekt! Superfijn om toch een activiteit te kunnen organiseren waarbij de Spring uitgangspunten niet hoefden te worden vergeten, ondanks de korte duur en de 1,5 meter maatregelen.

Back to basics op de Veluwe

Gelderland

09-06 t/m 10-06-2018

Dit weekend gingen we 'back to basics'. We liepen door prachtige natuur, werden wijzer tijdens een workshop over enkele basisprincipes van bushcraft, kookten op houtvuur en sliepen in een zelfgemaakt onderkomen of direct onder de sterren! Nieuwsuur was mee om dit alles te filmen voor hun serie over duurzaam reizen.

Winters Walcheren

Zeeland

13-01 t/m 14-01-2018

In dit Zeeuwse winterweekend wandelden we Walcheren bijna rond! We waaiden uit op het strand, keken uit over zee en eiland en beklommen hoge duinruggen en dijken. Dineren en slapen deden we in een echt kasteel. Wegens grote interesse heeft Spring dit weekend met twee groepen uitgevoerd. Keri schreef er een verslag over.

Grensweekend

Limburg

08-10 t/m 09-10-2016

Een Spring wandelweekend vanuit Swalmen via het grenspark Maas-Swalm-Nette naar een jeugdherberg net over de grens in Duitsland. Op zondag liepen we terug via nationaal park De Meinweg richting Roermond. Het was een herfstweekend met prachtig weer en een erg gezellige groep.