Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 25 t/m 40 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Mysterie en ontmaskering

Zuid-Holland

16-02 t/m 17-02-2019

Mooi wandelgebied? Leuke activiteit? Of een bijzondere overnachtingsplek? Soms vertellen wij precies wat er komen gaat. Maar helaas dit weekend niet. Dit weekend staat in het teken van het ontmaskeren van de mol...

Industriekultur Ruhrgebied

Nordrhein-Westfalen, Duitsland

15-03 t/m 17-03-2019

Bij het Ruhrgebied denken de meeste mensen aan eindeloze reeksen van vieze, lelijke en oude industriële complexen. Om snel voorbij te rijden verder het zuiden van Duitsland in. Hiermee wordt dit gebied tekort gedaan! Tijdens dit Spring weekend leer je waarom.

Bloesem in de boomgaard

Noord-Brabant

13-04 t/m 14-04-2019

Wil je dit voorjaar genieten van de prachtige kersenbloesem, inlopen voor een voorjaarsreis of er gewoon even lekker tussenuit? Dit weekend combineren we het afwisselende Hertogenpad met een eenvoudig verblijf in eigen tentjes op een biologische appel- en kersenboomgaard. Ga je mee?

Wegwijs met kaart en kompas

Utrecht

10-05 t/m 12-05-2019

Altijd al willen weten wat je allemaal kunt zien op een kaart? Je eigen routes leren uitzetten en een kompas gebruiken onderweg? Dan zit je bij dit weekend goed! Ga mee op pad met twee ervaren kaartlezers en kompasexperts. En ontdek de bossen van Soest op een nieuwe manier!

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Back to basics op de Veluwe

Gelderland

09-06 t/m 10-06-2018

Dit weekend gingen we 'back to basics'. We liepen door prachtige natuur, werden wijzer tijdens een workshop over enkele basisprincipes van bushcraft, kookten op houtvuur en sliepen in een zelfgemaakt onderkomen of direct onder de sterren! Nieuwsuur was mee om dit alles te filmen voor hun serie over duurzaam reizen.

Winters Walcheren

Zeeland

13-01 t/m 14-01-2018

In dit Zeeuwse winterweekend wandelden we Walcheren bijna rond! We waaiden uit op het strand, keken uit over zee en eiland en beklommen hoge duinruggen en dijken. Dineren en slapen deden we in een echt kasteel. Wegens grote interesse heeft Spring dit weekend met twee groepen uitgevoerd. Keri schreef er een verslag over.

Kanoën in de Biesbosch

Noord-Brabant & Zuid-Holland

26-08 t/m 27-08-2017

Kanoën over kronkelende kreken en langs rietvelden op zoek naar een glimp van de bever en de visarend. Al peddelend kwamen we in nationaal park De Biesbosch helemaal tot rust.

Grensweekend

Limburg

08-10 t/m 09-10-2016

Een Spring wandelweekend vanuit Swalmen via het grenspark Maas-Swalm-Nette naar een jeugdherberg net over de grens in Duitsland. Op zondag liepen we terug via nationaal park De Meinweg richting Roermond. Het was een herfstweekend met prachtig weer en een erg gezellige groep.