Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 25 t/m 40 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nachtwandelen in het voorjaar

Drenthe

14-04 t/m 15-04-2018

Altijd al eens een spannende nachtwandeling willen maken, maar wil je niet alleen op pad? Dit voorjaar maken we een mooie nachttocht over heide en door bossen. ’s Nachts beleef je de natuur op een hele andere manier en overdag genieten we van al het moois dat het voorjaar ons biedt.

Wandelen over unieke rivierduinen

Limburg

05-05 t/m 06-05-2018

Een heerlijk voorjaarszonnetje hoog in de lucht en prachtige natuur om ons heen. Tijdens dit weekend trekken we naar Limburg voor een prachtige kampeertrektocht. Een stuk(je) vlaai mag hierbij zeker niet ontbreken.

Riviervallei de Ourthe

België

09-05 t/m 13-05-2018

Geniet van mooie lentedagen in de Ardennen! Beleef de vallei van de Ourthe wandelend en met de kano. We wandelen door een prachtig groen en heuvelachtig landschap langs kapelletjes en overnachten op campings langs de Ourthe.

Back to basics op de Veluwe

Gelderland

09-06 t/m 10-06-2018

Dit weekend gaan we 'back to basics'. We lopen tochten door prachtige natuur, worden wijzer tijdens een workshop over enkele basisprincipes van bushcraft, koken op houtvuur en slapen in een zelfgemaakt onderkomen. Zo beleef je de natuur optimaal!

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Grensweekend

Limburg

08-10 t/m 09-10-2016

Een Spring wandelweekend vanuit Swalmen via het grenspark Maas-Swalm-Nette naar een jeugdherberg net over de grens in Duitsland. Op zondag liepen we terug via nationaal park De Meinweg richting Roermond. Het was een herfstweekend met prachtig weer en een erg gezellige groep.

Kanoën in de Biesbosch

Noord-Brabant & Zuid-Holland

26-08 t/m 27-08-2017

Kanoën over kronkelende kreken en langs rietvelden op zoek naar een glimp van de bever en de visarend. Al peddelend kwamen we in nationaal park De Biesbosch helemaal tot rust.

Winters Walcheren

Zeeland

13-01 t/m 14-01-2018

In dit Zeeuwse winterweekend wandelden we Walcheren bijna rond! We waaiden uit op het strand, keken uit over zee en eiland en beklommen hoge duinruggen en dijken. Dineren en slapen deden we in een echt kasteel. Wegens grote interesse heeft Spring dit weekend met twee groepen uitgevoerd. Keri schreef er een verslag over.