Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 25 t/m 40 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Land van Maas en Waal

Gelderland

26-05 t/m 29-05-2022

Ga mee wandelen in het land van Maas en Waal en wordt één met de natuur. In het Hemelvaartweekend trekken we met bepakking door verschillende provincies en een stukje Duitsland. We lopen door prachtige en afwisselende landschappen met een hoop bezienswaardigheden. Ideaal om heerlijk te onthaasten. Ga je mee?

Nivon PiKa Festival

Gelderland

In het Pinksterweekend vindt jaarlijks het PiKa Festival plaats. Dit is een vierdaags festival dat muziek, dans, creatieve workshops en verschillende gave activiteiten aanbiedt voor jong en oud. Kom je ook naar het Pika Festival van Nivon Natuurvrienden?

Waddeneilandhoppen

Noord-Holland en Friesland

29-06 t/m 03-07-2022

Het begin van de zomer is de ideale tijd om de Waddeneilanden te bezoeken. We zullen samen de mooiste plekjes van Terschelling, Vlieland en Texel ontdekken! Tijdens deze unieke vijfdaagse waddenhop trip kun je genieten van het echte eilandgevoel.

Zomer in Brabant

Noord-Brabant

05-08 t/m 07-08-2022

Het Brabants Vennenpad is één van de mooiste en meest afwisselende streekpaden van Nederland. Dit zomerse weekend lopen we een prachtig stuk, vlakbij de grens met België. Ga je mee, wandelen over heidevelden en door bosgebieden, een lekker lang weekend kamperen en genieten van het rijke Brabantse leven?

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Utrechtse Veenweides

Utrecht

22-08 t/m 22-08-2020

De eerste Spring activiteit na het stilleggen van de wandel activiteiten sinds de uitbraak van het coronavirus en meteen volgeboekt! Superfijn om toch een activiteit te kunnen organiseren waarbij de Spring uitgangspunten niet hoefden te worden vergeten, ondanks de korte duur en de 1,5 meter maatregelen.

Back to basics op de Veluwe

Gelderland

09-06 t/m 10-06-2018

Dit weekend gingen we 'back to basics'. We liepen door prachtige natuur, werden wijzer tijdens een workshop over enkele basisprincipes van bushcraft, kookten op houtvuur en sliepen in een zelfgemaakt onderkomen of direct onder de sterren! Nieuwsuur was mee om dit alles te filmen voor hun serie over duurzaam reizen.

Winters Walcheren

Zeeland

13-01 t/m 14-01-2018

In dit Zeeuwse winterweekend wandelden we Walcheren bijna rond! We waaiden uit op het strand, keken uit over zee en eiland en beklommen hoge duinruggen en dijken. Dineren en slapen deden we in een echt kasteel. Wegens grote interesse heeft Spring dit weekend met twee groepen uitgevoerd. Keri schreef er een verslag over.

Grensweekend

Limburg

08-10 t/m 09-10-2016

Een Spring wandelweekend vanuit Swalmen via het grenspark Maas-Swalm-Nette naar een jeugdherberg net over de grens in Duitsland. Op zondag liepen we terug via nationaal park De Meinweg richting Roermond. Het was een herfstweekend met prachtig weer en een erg gezellige groep.