Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 25 t/m 40 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Herfst in het Leudal

Limburg 

07-10 t/m 08-10-2023

Ga je mee wandelen in een van de mooiste beekdalen van Midden-Limburg? Ga mee op deze heerlijke herfst tweedaagse door de Beegderheide en het Leudal, twee prachtige lange dagtochten met een heerlijke overnachting in een hotel. Dus geniet met volle teugen van dit herfstweekend en ga mee!

Uitwaaien aan de Zuid-Hollandse kust

Zuid-Holland 

14-10 t/m 14-10-2023

Tijdens deze dagtocht gaan we heerlijk uitwaaien langs de Zuid-Hollandse kust. We wandelen van het ene natuurgebied naar het andere. De Dixhoorndriehoek, het Spanjaardsduin, De Banken, de Zandmotor, en het Westduinpark, samen beslaan ze ongeveer een derde van het Nationaal Park Hollandse Duinen.

Uitwaaien op Texel

Noord-Holland 

03-11 t/m 05-11-2023

Ga je mee naar Texel? Zodra je op de boot stapt, voelt dit weekendje weg als vakantie! We verkennen dit eiland met twee dagtochten. We overnachten bij de Stayokay in Den Burg en maken gebruik van het (goed geregelde) openbaar vervoer op het eiland. Van alle waddeneilanden schijnt de zon het meest op Texel!

Winters relaxen in Ommen

Overijssel 

15-12 t/m 17-12-2023

Ga mee twee dagen winters wandelen en relaxen in de bosrijke omgeving van Ommen. We verblijven twee nachten in een prachtig boshuis en zullen op de zaterdagavond buiten pizzabakken in een steenoven!

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Utrechtse Veenweides

Utrecht 

22-08 t/m 22-08-2020

De eerste Spring activiteit na het stilleggen van de wandel activiteiten sinds de uitbraak van het coronavirus en meteen volgeboekt! Superfijn om toch een activiteit te kunnen organiseren waarbij de Spring uitgangspunten niet hoefden te worden vergeten, ondanks de korte duur en de 1,5 meter maatregelen.

Back to basics op de Veluwe

Gelderland 

09-06 t/m 10-06-2018

Dit weekend gingen we 'back to basics'. We liepen door prachtige natuur, werden wijzer tijdens een workshop over enkele basisprincipes van bushcraft, kookten op houtvuur en sliepen in een zelfgemaakt onderkomen of direct onder de sterren! Nieuwsuur was mee om dit alles te filmen voor hun serie over duurzaam reizen.

Winters Walcheren

Zeeland 

13-01 t/m 14-01-2018

In dit Zeeuwse winterweekend wandelden we Walcheren bijna rond! We waaiden uit op het strand, keken uit over zee en eiland en beklommen hoge duinruggen en dijken. Dineren en slapen deden we in een echt kasteel. Wegens grote interesse heeft Spring dit weekend met twee groepen uitgevoerd. Keri schreef er een verslag over.

Grensweekend

Limburg 

08-10 t/m 09-10-2016

Een Spring wandelweekend vanuit Swalmen via het grenspark Maas-Swalm-Nette naar een jeugdherberg net over de grens in Duitsland. Op zondag liepen we terug via nationaal park De Meinweg richting Roermond. Het was een herfstweekend met prachtig weer en een erg gezellige groep.