Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 25 t/m 40 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Bloeiende heide in Brabant

Noord-Brabant

25-08 t/m 26-08-2018

Wandel mee door de bloeiende heide en langs de Somerense Vennen in het Brabantse land! Eind augustus zijn de temperaturen vaak nog heerlijk voor een weekend kamperen. Dit doen we dan ook op een natuurkampeerterrein midden in de bossen. ‘s Avonds bakken we zelfgemaakte pizza's in een houtoven.

Kanoën & suppen in de Wieden

Overijssel

08-09 t/m 09-09-2018

Dit Spring weekend staat in het teken van ‘vervoer over water’. We gaan zowel per kano als per SUP (een soort staand kanoën) prachtige tochten maken door het Nationale Park Weerribben-Wieden in Overijssel. Bij de SUP-tocht laten we ons professioneel begeleiden. We overnachten in een jeugdherberg.

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Winters Walcheren

Zeeland

13-01 t/m 14-01-2018

In dit Zeeuwse winterweekend wandelden we Walcheren bijna rond! We waaiden uit op het strand, keken uit over zee en eiland en beklommen hoge duinruggen en dijken. Dineren en slapen deden we in een echt kasteel. Wegens grote interesse heeft Spring dit weekend met twee groepen uitgevoerd. Keri schreef er een verslag over.

Kanoën in de Biesbosch

Noord-Brabant & Zuid-Holland

26-08 t/m 27-08-2017

Kanoën over kronkelende kreken en langs rietvelden op zoek naar een glimp van de bever en de visarend. Al peddelend kwamen we in nationaal park De Biesbosch helemaal tot rust.

Grensweekend

Limburg

08-10 t/m 09-10-2016

Een Spring wandelweekend vanuit Swalmen via het grenspark Maas-Swalm-Nette naar een jeugdherberg net over de grens in Duitsland. Op zondag liepen we terug via nationaal park De Meinweg richting Roermond. Het was een herfstweekend met prachtig weer en een erg gezellige groep.