Deelnemers

Deelnemers maken het weekend! Ben je tussen de 25 en 40 jaar en wil je er een weekend tussenuit? Vind je het leuk om met leeftijdsgenoten te wandelen? Ga dan mee met één van onze weekenden. 

Deelnemers maken het weekend!

Deelnemers maken het weekend!

Onze deelnemers zijn even vaak mannen als vrouwen, de meesten zijn rond de dertig. Het zijn geen atleten of topsporters, maar sociale en actieve mensen die hun vrije tijd aangrijpen om lekker buiten te zijn. Daarbij staan ze open voor nieuwe dingen, zoeken avontuur in plaats van platgetreden paden, en zijn niet te beroerd zelf de handen uit de mouwen te steken.

Voor en door 25 t/m 40-jarigen

Spring Reizen is onderdeel van Nivon Natuurvrienden, dit is een vereniging waarbinnen activiteiten voor verschillende doelgroepen worden georganiseerd (kinderkampen, 50+ reizen, etc.). Voor iedere doelgroep wordt er wel iets georganiseerd, dus niemand valt buiten de boot. Veel mensen vinden het prettig om met leeftijdsgenoten op vakantie te gaan. Dat iedereen in dezelfde levensfase zit, levert een goede klik en een bijzondere sfeer op.

Bijna iedereen boekt alleen. Nivon-leden krijgen korting op de weekendprijs, Niet-Nivonleden zijn van harte welkom!

Ben je nog nét geen 25 jaar maar heb je wel buitensportervaring? Neem contact met ons op via spring@nivon.nl of kijk op de website van Nivon Jong voor andere leuke activiteiten.