Boekingsproces

De meeste van onze weekenden gaan gewoon door en sommige zitten weken van tevoren al vol. Uiterlijk tien dagen voor vertrek nemen we een beslissing over het doorgaan van een weekend op basis van het aantal ingeschreven deelnemers (gegarandeerd vertrek). In principe gaat het weekend door bij minimaal 5 deelnemers, plus twee weekendbegeleiders. De maximum groepsgrootte is meestal 12 deelnemers. In sommige gevallen kan hiervan afgeweken worden. Als je je ingeschreven hebt ontvang je uiterlijk tien dagen voor vertrek meer informatie over het weekend. Zie ook de algemene voorwaarden van het Nivon.

Wachtlijst

Boek op tijd, de weekenden zitten meestal snel vol!Als een weekend volgeboekt is, geven we dat aan op de website. In dat geval wordt er een wachtlijst gemaakt. Als je je inschrijft voor een volgeboekt weekend kom je op de wachtlijst terecht en kun je bij annulering van een deelnemer alsnog mee op pad. De wachtlijst verplicht je tot niets, je kunt immers al andere plannen hebben gemaakt.

Gewoon meegaan is een leuker alternatief. Boek vroeg!

Boeken

Je kan een weekend boeken door op de betreffende pagina op de link in een blauwe balk te klikken. Je komt dan op een pagina met een inschrijfformulier. Vul daar je gegevens in, ga akkoord met de voorwaarden en klik op ‘Inschrijven’. Je krijgt dan automatisch een bevestigingsmail. We verwerken de inschrijvingen op de tijd van binnenkomst van het inschrijfformulier. Doorgaans krijg je van ons binnen 48 uur een factuur via e-mail toegestuurd, die kan je betalen met iDeal.

Nivon korting

Nivon-leden krijgen korting op hun weekend, je kunt lid worden bij het inschrijven. Niet Nivon-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Heb je een vraag over je Nivon-lidmaatschap? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Wil je betalen met Nivon-bonnen, neem dan contact op met de Spring administratie.