Uniek aan deze reis

  • Relaxte nazomertocht
  • Wildplukreis
  • Gezellige, kleinschalige pensions
Bekijk de reisverslagen van vergelijkbare reizen

Herfst in de Alpujarras

Spanje

30-09 t/m 09-10-2016

In de herfst van 2016 heeft Spring Reizen een geweldig mooie, gezellige en vooral smakelijke wandelreis in zuid Spanje gemaakt. Tijdens deze tocht werd de GR7 door de Alpujarras, een middelgebergte aan de voet van de Sierra Nevada, gevolgd.

Wandeltrektocht over de GR7 door het Spaanse middelgebergte Alpujarras aan de voet van de Sierra NevadaWe wandelen langs stukken land met bomen vol granaatappels, citroenen, vijgen en meer lekkernijen. Door dorpen met de karakteristieke witte huizen en kleurrijke bloemen en over stoffige landweggetjes. Bij verlaten huizen plukken we, aangestoken door het enthousiasme van deelnemer Joran, druiven, vijgen, amandelen en cactusvruchten. In de schaduw van wat bomen picknicken we.
Dit is een trektocht langs hostels en ’s avonds zijn we te gast in kleinschalige pensions

in dorpjes met een doolhof aan straten en steegjes en met geweldige uitzichten over het dal. Op het terras wachten koude drankjes en later is er een diner in het dorpsrestaurant: het leven is hier goed!

Wil je meer lezen? Kijk dan op de website van reisbegeleider Claire, zij heeft tijdens de reis verschillende blogs geschreven.

 

Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Claire Leenen)Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Claire Leenen)Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Claire Leenen)Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Marleen Blikman)Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Claire Leenen)

Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse AlpujarrasWandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Claire Leenen)Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Claire Leenen)Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Claire Leenen)Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Marleen Blikman)

Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Marleen Blikman)Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Marleen Blikman)Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Claire Leenen)Wandeltrektocht over de GR7 van de Spaanse Alpujarras (Marleen Blikman)