Uniek aan dit weekend

  • Ontmaskering Mol
  • Verrassingsweekend
Bekijk de weekendverslagen van vergelijkbare weekenden

Weekendbegeleiders

Niels

Saskia

Mysterie en ontmaskering

Zuid-Holland

16-02 t/m 17-02-2019

Mooi wandelgebied? Leuke activiteit? Of een bijzondere overnachtingsplek? Soms vertellen wij precies wat er komen gaat. Maar helaas dit weekend niet. Dit weekend staat in het teken van het ontmaskeren van de mol...

Gebruik op dit verrassingsweekend oa je mensenkennis om de Mol te ontmaskeren en om uit te vinden waar jullie gaan wandelen (Bas Wetter; VIER, SBS Belgium, Woestijnvis; bewerking Spring Reizen)De Ontmaskering

Het bekende tv-programma Wie is de Mol heeft geen toelichting nodig en vele Springers zijn al verslaafd! Dit weekend staat volledig in het teken hiervan. We beginnen als echte mollen onder de grond in Rotterdam. Logische plek om een Spring weekend te beginnen? Spring-weekenden staan natuurlijk bekend om hun gezelligheid en de mooie wandelingen.

Maar wees gerust, we gaan een lekker stuk op pad! Je had vast al in de praktische informatie gelezen dat we nog een flink stuk gaan wandelen en verder iets met spel gaan doen. Maar ook hier verklappen we helaas niets. Maar vooruit, een combinatie van inventiviteit, doortastendheid en wat mensenkennis in een historische omgeving is een summiere omschrijving van onze activiteit op de tweede dag…

Overnachting

We overnachten op een aangename locatie, maar pas tijdens het weekend kom je er achter waar precies (Bas Wetter)De overnachting zaterdag is op een prettige plek, waar we ’s avonds met elkaar gezellig zullen koken en eten. De overnachting is warm en voor iedereen is een bed beschikbaar. En natuurlijk gaan we ervoor om ‘s avonds gezamenlijk de uitzending van Wie is de Mol op televisie te volgen. Ja ja, het nieuwe seizoen 2019 is dan alweer volop bezig!

Optimaal deelnemen?

Alleen de startlocatie van dit actieve verrassingsweekend is bekend, kom er tijdens de activiteit achter waar jullie gaan overnachten (Mw007)Om goed aan het weekend te kunnen deelnemen is het nodig om een smartphone met een databundel te hebben. Hoe, wat en waarom zal verder tijdens het weekend duidelijk worden. Verder wordt een kleine groepsverrassing zoals een lekkere snack of drankje voor de zaterdagavond voor de buis erg gewaardeerd!

Verzamelpunt

We beginnen het weekend, op de plek waar een mol zich het meest thuis voelt. Ondergronds bij metrostation Leuvehaven in Rotterdam. De plek waar we zondag eindigen is nog een verrassing, maar zal middels het OV een goede verbinding “back home” hebben. Zorg wel dat je zelf een OV-chipkaart mee hebt voor de terugreis.

Het weekend is met het OV goed te bereiken. Mocht je toch met de auto komen, parkeer deze dan ergens bij een station en reis het laatste deel met het OV.

Praktische informatie

Provincie:
Zuid-Holland
Activiteit:
Wandelen & spel
Afstand:
tot 20 km per dag
Reisdata:
Zaterdag 16 februari t/m zondag 17 februari 2019 (2 dagen)
Inschrijven t/m:
Zondag 3 februari 2019 (Informeer na deze datum naar de mogelijkheden.)
Deelnemers:
5-12 + 2 weekendbegeleiders
Weekendprijs:
Nivon-leden Niet-leden*
€79 €89
* Je kan lid worden bij het inschrijven voor het weekend en ontvangt dan meteen leden korting.
Inclusief:
Spring weekendbegeleiding en materiaal; diner zaterdag; ontbijt + lunch zondag; overnachting; spannend en uitdagend spel; vervoer tijdens het weekend.
Exclusief:
Persoonlijke uitrusting; Smartphone met dataverbinding; passende reisverzekering; drankjes en tussendoortjes; lekkers voor ’s avonds; lunch zaterdag; vervoer terug vanaf de eindbestemming.

Contact