Uniek komend seizoen

  • Offa's Dyke Path
  • Het woud van Chimay
  • Skye Trail
Bekijk de reisverslagen van vergelijkbare reizen

Preview voorjaarsreizen 2019

Europa

De winterreis naar de Chartreuse staat online! Ook de voorjaarsreizen zitten eraan te komen! Lees hier alvast een korte preview van deze reizen.

Sentier Cathare, Frankrijk

Treed deze lente in het voetspoor van de gelovige Katharen in Zuid-Frankrijk. Spring organiseert namelijk een kruistocht in afritsbroek over de ‘Sentier Cathare’.

Wandel mee over het kleurrijke Offa’s Dyke Path tussen Wales en EngelandOffa’s Dyke Path, Engeland

Op de grens van Wales en Engeland gaan we een flink stuk over het Offa’s Dyke Path lopen. Een route die een eeuwenoude grens volgt die op sommige plekken nog steeds duidelijk zichtbaar is. De route volgt verschillende ‘Areas of Outstanding Natural Beauty’.

Het woud van Chimay, België

Afwisselend ‘back to basic’ op een bivakzone én genieten van trappisten bier op het terras van een mooie Waalse dorp? Ga mee op deze korte kampeertrektocht diep in de bossen van de zuidelijke Ardennen.

Skye Trail, Schotland

Ga mee naar één van de laatste stukjes Europese wildernis: het Schotse eiland Skye! Deze route is niet voor watjes: de Skye Trail is slechts een routesuggestie, dus we lopen zonder markering en voor een flink deel door ongebaand terrein.

Wil je een seintje ontvangen zodra de voorjaarsreizen online staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Contact