Uniek dit weekend

  • Verschillende activiteiten
  • Nieuwe mensen leren kennen
  • Voor alle leeftijden
Bekijk de verslagen van vergelijkbare weekenden

Nivon PiKa Festival

Gelderland

In het Pinksterweekend vindt jaarlijks het PiKa Festival plaats. Dit is een vierdaags festival dat muziek, dans, creatieve workshops en verschillende gave activiteiten aanbiedt voor jong en oud. Kom je ook naar het Pika Festival van Nivon Natuurvrienden?

Spring Reizen is onderdeel van Nivon Natuurvrienden, een vereniging waarin natuurvrienden worden gestimuleerd om zich te ontwikkelen, te ontmoeten en dichter bij de natuur te komen. Spring Reizen doet dat natuurlijk met onze prachtige, gezellige en duurzame wandeltrektochten door Nederland en de rest van Europa. Binnen Nivon gebeurt echter nog veel meer, en dat al bijna 100 jaar! En daar laat Spring je graag mee kennismaken.

Trefveld

Na het succes van vorig jaar blijft het Trefveld bestaan. Vorig jaar het trefveld gemist? Dit jaar absoluut het overwegen waard! Want trefkampen zijn al jaren een bekend fenomeen binnen het Nivon en blijkt ook op PiKa festival een succes! Wil je kamperen en andere mensen ontmoeten? Samen met anderen activiteiten ondernemen tijdens het festival? Gezamenlijk koken en eten? Of als gezellige campingburen met elkaar borrelen en de dag doornemen? Het veld is gericht op alleenstaanden of alleen gaanden zodat je gemakkelijk(er) contact legt met je campingburen. De organisatie zorgen ervoor dat er enkele picknicktafels staan zodat er op het trefveld ook een centrale ontmoetingsplek is!

Geen standaard Spring weekend

Kom tijdens het Pinksterweekend naar het Nivon Natuurvrienden PiKa Festival en geniet de muziek en andere activiteiten (David Hup)Het is dus geen Spring weekend zoals je dat van ons gewend bent. Maar we nemen het graag op in ons weekenden overzicht, omdat wij onderdeel zijn van Nivon. Kom je ook? Trommel oud-reisgenoten op, neem je vrienden en familie mee en/of ontmoet daar nieuwe mensen. En het leuke is: het is voor alle leeftijden! En het is ook geschikt voor je vrienden die niet van wandelen, maar wel van gezelligheid houden 🙂

Voor het PiKa Festival meld je je niet aan via Spring, maar via de speciale PiKa Festival website. Hier vind je ook het complete programma. De komende tijd zal de website steeds verder worden aangevuld, dus hou het goed in de gaten!

Het weekend vindt plaats op Nivon-terrein Het Hallse Hull, bij Eerbeek.

Contact