Uniek dit weekend

  • Dagwandeling
  • Pannenkoeken
  • Goed begin van het nieuwe jaar
Bekijk de verslagen van vergelijkbare weekenden

Weekendbegeleiders

Coen

Fieke

Nieuwjaar met pannenkoeken

Utrecht

07-01 t/m 07-01-2023

Een goede start van het nieuwe jaar, lekker meteen het bos in voor een fijne wandeling. We trappen 2023 af met een dagwandeling in de buurt van Bilthoven, door het Ridderoordse bos. We lunchen met pannenkoeken!

Start van het nieuwe jaar

Vol goede voornemens beginnen we dit nieuwe jaar met een winterse dagwandeling. Na de drukke feestdagen is het nu tijd om lekker naar buiten te gaan, en samen met je Spring-vrienden het nieuwe jaar te beginnen. Kunnen die kerstkilo’s er ook meteen weer afgewandeld worden! 😉

Extra gezellig

Dit keer kunnen er extra veel mensen komen wandelen, want er kunnen maximaal 18 deelnemers mee. Zo begin je 2023 extra gezellig met je oude en nieuwe Spring-vrienden.

Ridderoordse bos

We verzamelen op station Bilthoven en maken een afwisselende wandeling door het Ridderoordse bos. Via slingerpaadjes door het bos, en wandelpaden langs wat opener terrein koersen we naar Maartensdijk. Als het tempo er goed in zit, maken we nog een extra lusje door het prachtige gebied rondom de Lage Vuursche.

Lunch met pannenkoeken

Zo’n winterse dag is natuurlijk pas echt compleet met gezellige horeca onderweg, waar je even kunt opwarmen. We hebben al gereserveerd bij een pannenkoekenrestaurant, dus kunnen zo aanschuiven voor de lunch.

Landhuizen

Als we allemaal gegeten hebben vervolgen we onze route. We komen langs statige landhuizen, en lopen via Landgoed Splinterenburg naar Den Dolder. We kijken dan terug op een gezellige en winterse dag buiten, klaar voor het nieuwe jaar!

Verzamelpunt

We verzamelen bij station Bilthoven. De dag eindigt bij station Den Dolder. Reis je met de auto? Bied aan om te carpoolen. Gezellig, goedkoop en milieuvriendelijk!

Praktische informatie

Provincie:
Utrecht
Activiteit:
Wandeling met pannenkoeken onderweg
Afstand:
10-13 km
Reisdata:
Zaterdag 7 januari t/m zaterdag 7 januari 2023 (1 dagen)
Inschrijven t/m:
Zondag 24 december 2023 (Informeer na deze datum naar de mogelijkheden.)
Deelnemers:
5-18 + 2 weekendbegeleiders
Weekendprijs:
Nivon-leden Niet-leden*
€17 €27
* Je kan lid worden bij het inschrijven voor het weekend en ontvangt dan meteen leden korting.
Inclusief:
Spring weekendbegeleiding en -materiaal; een pannenkoek en een drankje halverwege in horeca.
Exclusief:
Persoonlijke uitrusting; passende reisverzekering; overige drankjes en tussendoortjes; lokaal openbaar vervoer.

Contact