Uniek dit weekend

  • Herfstkleuren
  • Leudal in Midden-Limburg
  • Luxe met een Hotel
Bekijk de verslagen van vergelijkbare weekenden

Weekendbegeleiders

Floris

Jeroen

Herfst in het Leudal

Limburg

07-10 t/m 08-10-2023

Ga je mee wandelen in een van de mooiste beekdalen van Midden-Limburg? Ga mee op deze heerlijke herfst tweedaagse door de Beegderheide en het Leudal, twee prachtige lange dagtochten met een heerlijke overnachting in een hotel. Dus geniet met volle teugen van dit herfstweekend en ga mee!

Dit weekendje wordt genieten van de herfst in het prachtige Midden-Limburg, de tas is licht want voor een overnachting is al gezorgd, dus geniet met volle teugen van de herfst.

Zaterdagochtend verzamelen we op het station in Roermond en pakken gezamenlijk de bus naar de bushalte in Linne, ons wandelstartpunt. Daar beginnen we aan onze eerste wandeling van ongeveer 20 km. We wandelen door de uiterwaarden van de Maas, en steken de Maas uiteindelijk over. Hierna duiken we de mooie natuur van de Beegderheide en het Exatenbosch in, en wandelen over kleine paadjes. Onderweg komen we hier en daar een leuk vennetje tegen. De dagtocht eindigt in Heythuysen waar we zullen inchecken in het hotel. In de buurt van het hotel zoeken we een locatie voor een avondmaaltijd, en maken we er met elkaar een gezellige avond van!

De zondag lopen we de hele dag door het prachtige Leudal. Na een goede nachtrust starten we vanuit Heythuysen voor een tocht van ongeveer 17 km. Door uitgesleten beekdalen, over open vlaktes en door oude bossen is dit een echte natuurdag. De Leubeek en Zelsterbeek vormen het decor voor deze dag. Via kleine slingerende paadjes door deze prachtige beekdalen brengt de route ons uiteindelijk weer terug bij een busstop waar we de bus terug naar station Roermond pakken.

Verzamelpunt

Verzamelen op Station Roermond, terugkomst eveneens op Station Roermond (Controleer de precieze details in de infobrief die je uiterlijk 10 dagen voor vertrek ontvangt).

Startpunt wandeling: Busstop, Linne Nieuwe markt
Eindpunt wandeling: Busstop, Huize Sint Charles

Als je met de auto wilt komen, houdt er rekening mee dat je zondag nog met de bus vanuit Roermond terug moet naar Linne (in Linne is voldoende gratis parkeergelegenheid).
Reis je met de auto? Bied aan om te carpoolen. Gezellig, goedkoop en milieuvriendelijk!

Praktische informatie

Provincie:
Limburg
Activiteit:
2 daags weekendje met hotel
Afstand:
17-20 km
Reisdata:
Zaterdag 7 oktober t/m zondag 8 oktober 2023 (2 dagen)
Inschrijven t/m:
Zondag 1 oktober 2023 (Informeer na deze datum naar de mogelijkheden.)
Deelnemers:
5-10 + 2 weekendbegeleiders
Weekendprijs:
Nivon-leden Niet-leden*
€70 €80
* Je kan lid worden bij het inschrijven voor het weekend en ontvangt dan meteen leden korting.
Inclusief:
Spring weekendbegeleiding en -materiaal; overnachting in hotel; ontbijt en lunch zondag
Exclusief:
Persoonlijke uitrusting; passende reisverzekering; drankjes en tussendoortjes; lekkers voor ’s avonds; lunch zaterdag; lokaal openbaar vervoer; avondeten zaterdag (de weekendbegeleiders kunnen een voorstel doen voor gezamenlijk uiteten)

Contact