Uniek

  • Boeken vanaf februari
  • Vooral kampeerreizen
Bekijk de reisverslagen van vergelijkbare reizen

Reizen boeken in 2021

Europa

Voor veel mensen is de kerstvakantie het moment om hun zomervakantie te plannen. Daarom hebben wij er afgelopen jaren voor gezorgd dat onze reizen op dat moment al te boeken waren. Dit jaar kiezen wij er echter voor de reizen iets later beschikbaar te maken; dat doen we omdat we de kans zo groot mogelijk willen houden dat de reizen die je boekt ook echt vertrekken.

Maar één ding is zeker: ook voor 2021 hebben wij weer prachtige reizen in petto.

Boeken vanaf medio februari

De reizen van Spring zijn niets zonder onze fantastische reisbegeleiders. Al onze reisbegeleiders werken op vrijwillige basis en het omgaan met de onzekerheid vraagt ook van hen een extra inspanning. Dit jaar kiezen we ervoor om reizen pas boekbaar te maken als een koppel reisbegeleiders zich heeft gecommitteerd om de reis te begeleiden. Onze verwachting is dat we de eerste koppels in de loop van februari bekend kunnen maken. Voordeel is dat je dan gelijk kunt zien met wie je op reis gaat.

Corona volente

Wat denk je van een bivak bij een bergmeer met een 1000-sterren uitzicht?! (Annemieke)De meeste reizen die we voor 2021 hebben ontworpen zijn zo uitgedacht dat ze met inachtneming van de afstandsregels kunnen worden uitgevoerd. Dit betekent dat je ook als het virus nog niet is verdwenen met een gerust gevoel met ons op reis kunt. Voor je vragen over Covid-19 met betrekking tot Spring hebben we een Q&A.

Als het mogelijk is dan zouden we ook heel graag met jullie op huttentocht gaan. Helaas is het in veel hutten lastig om afstand te houden, zeker met een grote groep. Dit betekent dat als de situatie is zoals die was in de zomer van 2020, we geen huttentochten in de Alpen aanbieden. Mochten de ontwikkelingen gunstiger zijn dan verwacht dan staan we wel klaar om deze reizen als nog te bieden. Daarom zetten we ze onder de titel ‘corona volente’ op onze site. De huttentochten zijn op zijn vroegst in maart boekbaar.

Contact