Uniek aan deze reis

  • Kanoën in de Biesbosch
  • Kamperen op een eiland
Bekijk de reisverslagen van vergelijkbare reizen

Kanoën in de Biesbosch

Noord-Brabant & Zuid-Holland

26-08 t/m 27-08-2017

Kanoën over kronkelende kreken en langs rietvelden op zoek naar een glimp van de bever en de visarend. Al peddelend kwamen we in nationaal park De Biesbosch helemaal tot rust.

“We gaan weer heerlijk buiten spelen! Dit maal in een gebied dat vanaf het water nog beter te ontdekken is dan op het land: De Biesbosch. Het kost misschien wat moeite om er te komen maar dan heb je ook wat. Twee heerlijke dagen buiten op het water. Juist op die plekken waar de motor- en fluisterboten niet mogen komen, komen wij met onze kano wel. Misschien komen we nog wel een bever tegen?! Na de eerste dag kanoën komen we aan op het eiland de Vischplaat. Hier ligt de boerencamping Biesboschhoeve met een melkveebedrijf. Na onze tenten opgezet te hebben kunnen we een kampvuurtje bouwen, lekker eten, spelletjes spelen en/of naar de sterren staren.

Nadat we zondag onze armspieren warm gedraaid hebben gaan we weer het water op. Ook vandaag gaan we weer heerlijk peddelen in het natuurschoon van De Biesbosch. Halverwege de middag keren we terug richting Werkendam waar we onze kano’s inleveren en met nog een drankje op een terras het weekend af kunnen sluiten.”

Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 01 (Rick van der Heijden)Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 02 (Bas Wetter)Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 03 (Bas Wetter)Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 04 (Niels Winkel)Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 05 (Niels Winkel)

Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 06 (Joav Gertner)Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 07 (Bas Wetter)Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 08 (Bas Wetter)Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 09 (Bas Wetter)Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 10 (Bas Wetter)

Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 11 (Niels Winkel)Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 12 (Joav Gertner)Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 13 (Bas Wetter)Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 14 (Joav Gertner)Spring Reizen kano kampeerweekend in de Biesbosch 15 (Joav Gertner)