Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 25 t/m 40 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blote voeten in de Peel

Noord-Brabant/Limburg

15-07 t/m 16-07-2017

De grassprietjes onder je voeten of het zand tussen je tenen voelen: op blote voeten lopen is ontzettend lekker! Daarom gaan we naar een blotevoetenpad. Loop niet te snel, hier gaat het niet om meters maken, maar om ervaren. Ook zin in een stevige wandeling? Zondag lopen we door de prachtige Peel.

Kanoën in de Biesbosch

Noord-Brabant & Zuid-Holland

26-08 t/m 27-08-2017

We kanoën over kronkelende kreken en langs rietvelden op zoek naar een glimp van de bever en de visarend. Al peddelend komen we in nationaal park De Biesbosch helemaal tot rust.

Wijnproeven in het Vechtdal

Overijssel

15-09 t/m 17-09-2017

Tijdens dit weekend gaan we lekker nazomeren en genieten we van het beste wat Nederland ons kan bieden. We proeven Nederlandse wijnen en we wandelen door één van de mooiste wandelgemeentes van ons land.

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Grensweekend

Limburg

08-10 t/m 09-10-2016

Een Spring wandelweekend vanuit Swalmen via het grenspark Maas-Swalm-Nette naar een jeugdherberg net over de grens in Duitsland. Op zondag liepen we terug via nationaal park De Meinweg richting Roermond. Het was een herfstweekend met prachtig weer en een erg gezellige groep.

Vechtdalpad

Overijssel

02-05 t/m 03-05-2015

Een weekendje op vakantie in Nederland met kampvuur, een terrasje en zo nu en dan zonneschijn. Begin mei genoot een groep wandelaars van de natuur rondom het Vechtdal. Een verslag geschreven door Nico van Belle.