Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 25 t/m 40 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Spring is in the air!

Oisterwijkse Bossen en Vennen

17-03 t/m 19-03-2017

Waar zal ik komende zomer heen gaan met Spring? Hoe zou het zijn met …? Kom naar het weekend “Spring is in the air!”, want dan zie je mede-avonturiers terug en kun je inspiratie opdoen voor je volgende vakantie!

Bloesem in de Betuwe

Betuwe

22-04 t/m 23-04-2017

Heb je ook weleens gedacht “Ik moet toch eens naar de Betuwe gaan als de fruitbomen daar in bloei staan?” Spring Reizen maakt het je nu wel heel gemakkelijk. Wandel mee, langs de Waal, de Linge en de fruitboomgaarden en beleef het voorjaar.

Struinen langs de Drentsche Aa

Stroomgebied NP de Drentsche Aa

20-05 t/m 21-05-2017

Dit lenteweekend ontdekken we het nationaal park de Drentsche Aa met haar meanderende stroompjes, bossen en heide. De zon schijnt, de korte broek kan aan en ’s avonds genieten we op een minicamping midden in de natuur van een heerlijke zelf gekookte maaltijd.

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Grensweekend

Limburg

08-10 t/m 09-10-2016

Een Spring wandelweekend vanuit Swalmen via het grenspark Maas-Swalm-Nette naar een jeugdherberg net over de grens in Duitsland. Op zondag liepen we terug via nationaal park De Meinweg richting Roermond. Het was een herfstweekend met prachtig weer en een erg gezellige groep.

Vechtdalpad

Overijssel

02-05 t/m 03-05-2015

Een weekendje op vakantie in Nederland met kampvuur, een terrasje en zo nu en dan zonneschijn. Begin mei genoot een groep wandelaars van de natuur rondom het Vechtdal. Een verslag geschreven door Nico van Belle.