Hostel/huttentochten, kampeertrektochten en dagtochten, van lichte tot zware wandelreizen. Unieke groepsreizen voor 25 t/m 40-jarigen door heel Europa. Blijf op de hoogte van onze nieuwe reizen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

07-07 t/m 16-07-2017

Geef de zomer een kickstart met deze bikkeltocht langs de wanden van de Ortler, een imponerend bergmassief in het hart van Zuid-Tirol. Door kenners wordt deze tocht beschouwd als een van de mooiste van de Alpen. Veel hoogtemeters en goede Italiaanse berghutten maken dat we gaan afzien en genieten!

15-07 t/m 23-07-2017

Donegal, noordwest Ierland. Een ruig landschap, grillige kustlijnen en kleine landweggetjes. We maken een onvergetelijke wandeltocht met als hoogtepunt de indrukwekkende klippen van Slieve League. Overdag zoeken we natuur en rust. ’s Avonds genieten we van een gezellig en gastvrij hostel met een hartverwarmend maal. Fáilte!

Tour du Thabor

Italië en Frankrijk

22-07 t/m 30-07-2017

De uitlopers van Piemonte vormen het startpunt van deze wandeltrektocht naar Frankrijks meest bijzondere berg: de Mont Thabor. Op afstand grillig en ruig, maar van dichterbij verandert het gezicht van deze berg in een warme glimlach. De Tour du Mont Thabor leidt ons veilig om en óp deze reus.

Les Écrins

Frankrijk

29-07 t/m 06-08-2017

Schitterende wandel trektocht over goed begaanbare bergpaden in de Franse Alpen. Geniet van de natuur, bewonder prachtige gletsjers en sta oog in oog met bergmarmotten. We overnachten in eenvoudige maar comfortabele hutten en gîtes.

Øvre Dividal

Noorwegen/Lapland

03-08 t/m 14-08-2017

Heb je zin in een pittige huttentocht door een typisch Noors fjell-landschap? Ga dan mee naar Øvre Dividal: een nationaal park met 750 vierkante kilometer wildernis waar we volledig op onszelf zijn aangewezen. We slapen in eenvoudige, kleine, berghutten.

Grenstocht in Šar Planina

Macedonië, Kosovo en Albanië

12-08 t/m 23-08-2017

Šar Planina is een van grootste en minst ontdekte natuurgebieden van de Balkan. Wandel mee langs ruige bergtoppen en door velden vol kleurrijke bloemen. Onderweg komen we, buiten herders met hun kudde schapen, weinig andere wandelaars tegen. Kamperen doen we in het wild op de mooiste en meest afgelegen plekken.

Ötztaler Alpen

Oostenrijk

26-08 t/m 03-09-2017

Wil je kamperen in de bergen uitproberen en mooie dagtochten maken? Ga dan mee op deze wandelreis naar de spectaculair mooie Oostenrijkse Ötztaler Alpen. We slapen op een gezellige camping en maken pittige dagwandelingen in de omgeving met een lichte rugzak. Prachtige uitzichten en veel hoogtemeters gegarandeerd.

Aigüestortes

Spanje

01-09 t/m 10-09-2017

Meanderende rivieren, stroompjes, tientallen meren en granieten bergtoppen kenmerken het nationaal park Aigüestortes. Wandel mee, neem een duik en geniet van de nazomer in de Spaanse Pyreneeën.

11-10 t/m 15-10-2017

Je zou er bijna jaloers van worden. Als Herman de Cherusk niet druk was om de Romeinen te verslaan, genoot hij vanaf de kam van één van de mooiste plekjes in de omgeving. Tweeduizend jaar later gaan wij naar de naar hem vernoemde Hermannshöhen. Sluit jij aan deze herfst?

14-10 t/m 22-10-2017

Een afwisselende herfstreis door de prachtige Franse Cevennen. We treden in de voetsporen van de Schotse schrijver Robert Stevenson en bewandelen een deel van le Chemin de Stevenson. Ontdek de natuurlijke kunstwerken in dit gebied en laat je verrassen door eeuwenoude tradities. De warme nazomerdagen lenen zich perfect voor deze mooie tocht!

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van reizen die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Lente in de Lakes

Groot-Brittannië

22-04 t/m 22-04-2017

Dit reisverslag neemt je mee naar het mooiste gebied van Engeland: het Lake District! Wandelen over de ruige groene heuveltoppen en langs de vele kristalheldere meren waar het gebied zijn naam aan dankt. Bekijk de video en lees het verslag.

Huttensfeer

Italië

02-09 t/m 11-09-2016

Dit foto verslag geeft een creatieve sfeer impressie weer van Italiaanse berghutten. Het idee kwam van reisbegeleider Chris en deelneemster Janneke Stoffelen ging de uitdaging aan. De foto's zijn gemaakt tijdens de Alta Via dell’Adamello reis.

Yorkshire

Groot-Brittannië

12-08 t/m 21-08-2016

Yorkshire is ongelooflijk afwisselend! We wandelden langs ruige moerassen, prachtige kusten en charmante dorpjes. We liepen een trektocht langs bunkhouses en hostels, waar we zelf kookten of in de lokale pub aanschoven voor een bord pubfood. Een slideshow.

23-04 t/m 02-05-2016

Corsica is de perfecte zonnige voorjaarsbestemming! Aan de kust staat alles volop in bloei, terwijl hoog daarboven de onbereikbare toppen nog flink besneeuwd zijn. Op de route Mare e Monti zie je het eiland op haar mooist.

31-07 t/m 09-08-2015

Tijdens deze reis bewandelden we de eerste etappes van de prachtige Grande Traversata delle Alpi (GTA) in Italiaans Noord‐Piemonte. Een tocht door het land van Walser met frisse bergmeren en schitterende panorama’s op hoge Alpen‐toppen zoals de Weissmies. Rianne Jansen schreef er een verslag over.